0164 - 68 31 88detoermalijn@lpsnet.nl Basisschool De Toermalijn, Rondsel 144, 4661 TS HALSTEREN

JE MAG JEZELF ZIJN!

Een heerlijke afsluiting van de Kinderboekenweek met de voorleeswedstrijd vanmiddag. Tessa en Fenne hebben gewonnen!

#KBW

Comment on Facebook

Zo leuk😊

Trots op onze grote intelligente meid, super gedaan👍🏻😍❤️

Yeah Fenne👍.....trots op jou! Goed gedaan lieverd😘

Opa , is trots op je , knap gedaan toppertje 👍

Gefeliciteerd meisjes goed gedaan.

Gefeliciteerd Tessa Rijk en Fenne ( Nathalie van Loon ) 🎉

+ View previous comments

FIJN DAT JIJ ER BENT!

In groep 1-2A zetten wij elkaar in het zonnetje door complimenten aan elkaar te geven. Dat is vriendschap!

#KBW #vriendschap

FIJN DAT JIJ ER BENT!

#KBW #vriendschap

IK VERTROUW OP MIJ

De leerlingen van groep 1-2 plannen hun werk zelf en behalen daarmee doelen. Dit laten ze zien op het smileybord.

#doelenstellen #lerenzichtbaarmaken #kleuteronderwijs

IK VERTROUW OP MIJ

#doelenstellen #lerenzichtbaarmaken #kleuteronderwijs
Contact