RK Basisschool De Toermalijn | KINDEROPVANG & BSO
0164 - 68 31 88detoermalijn@lpsnet.nl Basisschool De Toermalijn, Rondsel 144, 4661 TS HALSTEREN

Zo op de Schans – dagopvang, BSO, tussenschoolse en voorschoolse opvang in De Toermalijn
zo

Kinderen in alle leeftijden leren bij Zo Kinderopvang spelenderwijs. Of het nu gaat om een baby, peuter of een kind in de basisschoolleeftijd. Zo leert een baby al vroeg kleuren, geluiden en smaken herkennen. Peuters helpen wij net even dat stapje extra zetten op weg naar de basisschool. En voor de oudere kinderen hebben wij dagelijks een spetterend activiteitenprogramma. Zo verveelt het zich geen moment. En nog belangrijker: het geeft uw kind een blijvende voorsprong. Want kinderopvang is zoveel meer dan alleen een plek waar uw kind wordt opgevangen tijdens uw werkuren. Bij Zo is het een warme en uitstekende aanvulling op de thuisopvoeding.

De voordelen van Zo op de Schans op een rijtje:
– Dagopvang van 0-4, buitenschoolse opvang vanaf 4-13 jaar.

– Optimaal genieten en ontwikkelen door groepsindeling met leeftijdsgenootjes.

– Ruime openingstijden: ma. t/m vr. 7:00 uur tot 18:00 uur.

– Avonturen beleven in een veilige en uitdagende omgeving.

– Veel sport- en spel, muziek en techniek op de BSO.

– Professionele pedagogisch medewerkers met EHBO- en BHV- diploma.

Zo op de Schans biedt in de school dagopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse- en voorschoolse opvang. Wilt u meer weten? Ga naar zokinderopvang.nl of neem contact op met vestigingsmanager Sabrina Rausch op 0164 680 790.

www.zokinderopvang.nl

Contact

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met basisschool De Toermalijn. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0164 - 68 31 88 of door een e-mail te sturen naar detoermalijn@lpsnet.nl