Zo op de Schans – dagopvang, BSO, tussenschoolse en voorschoolse opvang in de Toermalijn
zo

Kinderen in alle leeftijden leren bij Zo Kinderopvang spelenderwijs. Of het nu gaat om een baby, peuter of een kind in de basisschoolleeftijd. Zo leert een baby al vroeg kleuren, geluiden en smaken herkennen. Peuters helpen wij net even dat stapje extra zetten op weg naar de basisschool. En voor de oudere kinderen hebben wij dagelijks een spetterend activiteitenprogramma. Zo verveelt het zich geen moment. En nog belangrijker: het geeft uw kind een blijvende voorsprong. Want kinderopvang is zoveel meer dan alleen een plek waar uw kind wordt opgevangen tijdens uw werkuren. Bij Zo is het een warme en uitstekende aanvulling op de thuisopvoeding.

De voordelen van Zo op de Schans op een rijtje:
• Kleinschalige dagopvang & BSO voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar
• Gediplomeerde pedagogisch medewerkers, in bezit van kinder-EHBO
• Vaste gezichten op de groepen zorgen voor veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen
• Vaste of flexibele opvang, BSO-contracten met of zonder schoolvakanties
• Niet gebruikte dagen mag u het hele jaar door ruilen
• Leuke activiteiten gericht op leeftijd van uw kind
• Snoezelen voor baby’s: stimuleren van ontwikkeling met o.a. licht, geluid en geur
• Peuterplus: speciaal programma voor grote peuters (3+) ter voorbereiding op de basisschool
• Goede samenwerking met de school
• Kinderen, ook baby’s, gaan dagelijks naar buiten en maken regelmatig leuke uitstapjes

Zo op de Schans biedt in de school dagopvang, buitenschoolse opvang, tussenschoolse- en voorschoolse opvang. Wilt u meer weten? Ga naar zokinderopvang.nl of neem contact op met vestigingsmanager Ilse Verhoeven op 0164 680 790.

www.zokinderopvang.nl

Contact

Via onderstaand formulier kunt u contact opnemen met basisschool De Toermalijn. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0164 - 68 31 88 of door een e-mail te sturen naar detoermalijn@lpsnet.nl